Hoppträning

I Onsdags hopptrade jag borta i Österäng, det gick ganska bra förutom att jag åkte av en gång och typ hanmade på hinderstödet och landade med ansiktet rakt i sanden så jag fick grus i hela munnen och näsan :D ha ha garva som fan fick värsta skrattanfallet och Winston bara stog och kolla på mig :)Helgen..

Helgen är redan slut och det har gått så sjuuukt fort, skola i morn igen :(

Iallafall så var jag på disco i fredags med min kompis Klara så Winston fick vila, igår däremot så blev det ett pass i fälttävlanshagen med några språng för att känna på han så han gick dit jag ville för idag var det meningen att vi skulle på Pay and Jump på skålltorp.
tråkigt nog så ställdes den in för att det blåste storm så vi fick rida ut i skogen istället. Kanske inte var så smart för det var typ massa träd som ramlat ner över vägen som vi fick hoppa över men det funkade bra :)


Världens sötaste Liza

Hittade lite gamla bilder på Mig och Liza som var min första ponny som jag tävlade på....Visst är hon söt:)
Hon är newforest/shettland :)Film

Såhär kan det se ut när vi är ute och rider:)


Träff med Malin Baryard......

Tänkte berätta om en kul grej som hände fär några år sen. Min Syrra och hennes kompis vann en tävling i GT där man fick en träff med Malin Baryard och Peder Fredriksson o hänga med dom ner i stallarna på GBHS.
Man skulle också få biljetter in på GBHS, men det hade vi redan.
Det skulle komma en typ reporter och hämta upp syrran och hennes kompis vid grindarna så vi gick dit och väntade.
Där stog det två ndra tjejjer som också hade vunnit och när repotern kom så tyckte han så synd om mig som inte fick följa med att han tog med mig också:D då var jag typ 5 år eller nåt så jag fatta inget men kul var det iaf :)

Vi fick hänga med in till det där rumet där alla ryttarna sitter mellan klasserna och GT tog massor av kort när jag satt i knät på Malin...Jäkligt coolt faktiskt kan jag tycka såhär efteråt

Lilla jag i mitten där nere


Hoppträning

I kväll är det hoppträning på Storslätt, ska bli kul...

Nåt som är mindre kul är att Rassel inte kommer att möta oss när vi kommer till stallet som han alltid har gjort:(
Igår fick han åka till himlen, hoppas han har det bra där <3<3<3 tomt kommer det att bli


Blogga för Nellie Berntsson...

JAG ÄR MED ITÄVLINGEN: BLOGGA PÅ NELLIEBERNTSSON.SE FÖR EN DAG!


Jag läser Nellys blogg för att det är kul att se hur det går för henne med ponnysarna, många retar sig på Nellie och kommer la tyka mig för att jag är med i den här tävlingen men det skiter jag i.
Jag gillar att det finns nån i min ålder som kan va lite kaxig och stå för det hon tycker.....!!!
Man behöver ju faktiskt inte gilla allt hos alla, alla har ju bra och dåliga sidor till och med jag ;)

Vore coolt att få blogga där för en dag....


Stora bloggar

Har funderat lite på vad det är som gör att en del bloggar bara blir sååå stora och har flera 1000 besökare och hur många som kommenterar inlägg som egentligen inte handlar om nåt spesiellt. Jag tycker att det är roligt att läsa bloggar där det står lite seriösa saker om tillexempel tips och sånt. Sen är det roligt att läsa om hur det går med ridning och träning och tävling.

Jag gillar när folk skriver kommentarer på min blogg om det handlar om inlägget eller att det är en fin blogg, men om man har skrivit ett allvarligt inlägg om tillexempel en hund eller häst som är sjuk eller så är det tråkugt när man får kommentarar som - Hej, haft en bra dag?  Eh NEEE

What ever ha det gött ni som ändå kikar in :)


Dagens ridpass på film

Idag red vi bort till ridhuset, det tar ca 15 minuter att rida dit, där körde vi lite markarbete och tog några språng det var jag och min sýster Felicia som hoppa några språng. Carolina var också med men hon red Daisy och hon ska bara marktränas. Felicia red tillsalu ponnyn Lilla MY och jag såklart Winston :)

Film blev det ocksåRoliga bilder...

Var inte så många som skickade in några bilder så jag väntar lite, kanske kan bli lite fler ;)
Bjuder på lite egna "roliga" bilderObs! den sista bilden är mamma som har tagit så jag har inte snott den allså ;)


Tävla...

Skicka in en "rolig" bild  till jos.san72@hotmail.com 
Ikväll publicerar jag alla bilder de bästa får en länkning :)
Sriv en liten kommentar att du är med och tävlar också :)

puss o kramLilla MY


Ibland kan det vara bra att ha en syster....

Igår när jag skulle rida Winston och han hade stått en ynka dag var han så super jobbig och pigg så det gick nästan inte att rida honom, då kan det vara bra att ha en syster som kan hjälpa till. Hon har ju typ två dm längre ben än mig och kan komma åt honom lite bättre. Fast det är nästan enda gången som hon är bra att ha :P

Jag ska börja ta lite fler dressyr lektioner, jag vet att mamma har tjatat på mig om det men nu har jag insett att jag måste!!! Mak kan inte bara hoppträna och rida i skogen ,man måste ha ju markarbete också.
Jaaaaaa jag har rekordbesök

Rekordbesök på bloggen :) tack vare Ponnysanning va kul :)
fast jag vet att det inte kommer att vara så hela tiden så är det iaf dunderkul att så många kollat in här och kanske några vill komma tillbaks :)Dåligt batteri

Mamma skulle ju filma mig när vi var på Emma träningen i Onsdags men batteriet i kameran tog slut så himla fort att hon bara han filma Åsa och MY :(

Men jag har en film från i Somras som jag kan lägga upp sålänge, fast den är urkass kvalitet igentligen men ändå :)Ingen ridning idag...

Idag får winston vila eftersom han har gått för fullt nu och dessutom hopptränade igår, jag har ju lite läxor och annat att göra också och så vill man ju hänga med kompisar ibland me ;)

Ibland har tar jag med nån kompis ut i stallet det brukar vara kul och de flesta i min klass gillar hästar fast det är inte så många som rider.


Här är vi ute och travar, Razzla hänger med trots korta ben :)


Hoppträning

Jag har varit på grevagården och tränat för emma emanuelsson idag, det gick ganska bra. Mamma skulle ta kort och filma med det var så kallt så batteriet i kameran tog slut :(

Några bilder blev det men de var inte så bra...


Mera dimma

Idag var det faktiskt soligt ute på dan och jag tänkte när jag var i skolan att det skulle vara perfrkt ridväder, men när solen försvann så kom dimman igen och det är verkligen jätte jätte jobbigt för man ser typ ingenting i mörkret. Vi red Lisa rundan som atr typ 40 minuter och travade mest för att i morgon är det hoppträning och då ska han vara taggad ;)

Åh va jag längtar till våren när det är ljust ute på kvällen ......


Bild från PJ på björnasäter i september


Älg upplevelse!!!

Igår var vi ute ett helt gäng och red, det blev ju kolsvart innan vi var hemma och dessutom massa dimma så man såg typ nada :/

Helt plötsligt kommer det en Älg och börja springa mot oss och och börja springa efter, hästarna blev typ helt galna!!!!

Tog as lång tid innan vi fick stopp på dom……

Idag ska jag ta en lugn tur för i morgon blir det träning för Emma Emanuelsson på Grevagården, ska bli skojjigt det :)

 
jag och winston i somras


Hi hi nu kommer bild...

Nu har jag lyckats fånga nyklippta Wimston på bild, men det blev ingen vidare bild, men man ser iaf blixten på rumpan....fast det var första gången mamma gjorde blixt innan har hon bara gjort hjärtan så den blev lite konstig...
Sen var ju jag tvungen att stå där framför honom så han stod stilla för han ville in i sin box och äta för han hörde att de andra fått mat :) <3


Helgen

Som sagt var det dålig uppdatering i helgen då jag varit hos en kompis i Skövde, Winston fick stå både fredag och lördag, men igår red jag och då var han super duper pigg:)

Han är klippt medn det är inte riktigt klart, vi ska försöka göra ett hjärta eller en blixt på rumpan men han är så himla kittlig och fjantig så vi vet inte om det kommer att gå hihi. vi ska testa sen iaf och då kommer jag ge er en bild på resultatet ....

Shettis

De flesta shettisar är ju ganska så busiga och inte så lätta att rida "riktigt" på, men Mr Package som jag lånade och tävlade på är enn undantag. Han är en Hingst dessutom och sååå himla duktig. Han har tävlat upp till LA.

Jag har en film från förra vintern när jag hoppade LD-LC i Skara på honom <3 Det är stuteri Cavallo som äger han :)


Dålig uppdatering

Jag vet, jag är i skövde denna helgen hon min kompis Linnea. I morgon ska vio åka till Grevagården för att kolla när våra andra kompisar tävlar:) Kommer bli jättekul och vi hoppas att det kommer gå bra :)

Det enda som är tråkigt är att inte vara med själv, men men när vi har tränat lite mer jag och winston så kommer vi ta igen tävlandet :)

lägger in en bild från i somras  från Juniaden när jag  tog en 2a placering iLCn  med lille  package...det var tider det

Nu är han klippt!

Nu är Winston klippt :) ha ha han var så lurvig innan så det var verkligen tvunget. Jag red dett pass på banan och han var super duper piggelin, han är ju pigg i vanliga fall men nu var det ännu mer :)

Jag hade inte med mig kameran ut i stallet så jag har ingen efter bild , men jag har en från i somras på maskeradhoppning när han hade sommarpäls och en från förra veckan så kan man se skillnaden :)vad tycker ni?

Jag skrev i ett tidigare inlägg om Winstons rekordpoäng men även om han inte hade haft det så hade han varit finast ändå för mig :)
Fast det är klart att det är ganska så kul att han har vart med i tidningen ridsport :P

Hi hi tycker inte ni att han ser ut som en stor häst där ???


det här med blogg...

Ganska kul att blogga faktiskt, idag har Winston vilat för jag har haft lite annat för mig bland annat läxor :/
Men imorgon är vi på G igen, undrar vad det blir då? kanske bort till ridhuset.
han kanske har hunnit bli klippt när jag kommer så då är han säkert super pigg så det kanske är bäst att ta ridhuset ;)Lille Lurven <3


Min klubb

Såklart tävlar jag för en klubb som alla andra och jag tävlar för en liten klubb som heter BERGS HÄSTKLUBB.
Vi har ganska många små ryttare som är typ 8-11 år så vi har ganska roligt. Vi har ingen klubbstuga eller nåt utan brukar hyra in oss på olika ridhus. Vi hade ett lag i Gota cuppen i år och eftersom Winston bara är 4 år så fick jag låna min kompis Ingrids ena B ponny som heter "Murgårdens Sweetn lovly" Lovly är jätte mysig och jag fick en 2a placering och en 5e placering.Dagens ridpass

Det är ju lite tråkigt nu såhär års när det blir mörkt så himlans tidigt på kvällen så man måste rida i mörkret ocm man inte vill åka till ridhuset. Vi har ett ridhus unjefär 5 minuter från stallet men då måste man åka bil. På dan kan man rida dit , då tar det 20 minuter. Vi brukar rida i mörker med reflexer på benen och västar. Idag red vi bort till fältävlingshagen och red, Winston var lite jobbig idag och lyssnade dåligt i början, sen gick det bättre och bättre.


Återbesök

Min syrra fick hem en C ponny i agusti som hon skulle träna och tävla upp i klassena, hon hann bara rida honom två gånger sen skadade han sig i hagen så illa att det blev opration.
sen fick han stå på box i tre veckor och sen i sjukhage i tre veckor.
idag var mamma på återbesök md han på kliniken och rönkade och det såg jätte bra ut så nu ska han sättas igång om en -två månader:)vem är jag

Jag täkte att jag skulle beräta lite om mig själv och va jag är för en J

Jag heter allså Emilia och är 10 år  och går allså i 4 an .

Jag har ridit från och till sen jag var liten pågrund av att min storasyrra rider och därför har jag alltid varit med i stallet.
Jag lärde mig rida på en D ponny som hette Nora, hon var jätte snäll.

Min mammas kompis Åsa har ett stall och säljer och tränar hästar och ponnysar och jag tävlade förstagången när jag var 8 år på en B ponny som hette Cola som var en dartmor ponny som Åsa hade då.


följ mig med bloglovin

Följ min blogg med Bloglovin

Sommar bilderHan var så fin i somras , nu har han massa vinterpäls men den ska bort innan nästa onsdag då jag ska träna för Emma Samuelsson på grevagården :) Jag vill verklien ha sommar igen


PJ i SkaraHär är en film från förra lördagen när vi var på PJ i skara, ha ha efter trean försökar han gå åt vänster:)


Winston

Jag har haft Winston sen i somras och det har tagit lite tid att rida in sig på honom, Vi har bara varit på Pej and jumps och cm hoppningar än och tänker vänta med lokala tills nästa år. Winston hoppar jätte bra men är lite svår att styra ibland så han tar bettet och går om jag inte har kontakt  så vi tränar mycket på på att bara få ett bra flyt och fina rundor där han lyssnar på mig.


Tävling

Idag har jag varit på klubbtävling med Winston, det gickjätte bra två nollrundår en på 50 och en på 60.
Han var såå duktig lille mannen:)
fast banan var helt konstig och trång så jag travhoppade emellanåt för att få bra flyt.


Hej!

Jag heter Emilia Larsson 10 år och bor i skara, mitt stora intresse är hästar och jag har ridit sedan jag var så liten att jag inte kommer ihåg :) Jag har en B ponny som heter Winston, meningen är att jag ska rida och tävla han så länge tills jag har växt ur honom då ska (Winstons ägare)  Åsas dotter Allis ta över men hon är bara två år än:)
 
Winston heter egentligen särkens winston och blev sverges högsta bedömda ponny förra året han är bara 4 år så vi tävlar bara låga klasser i år, nästa år ska vi försöka kvala till ungponnychampionatet.
Jag tänkte blogga om mitt liv som ponnyryttare och hur det går framöver.


Jag och Allis i somras


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0