Nya stövlar

Vi var på hööks igår och jag köpte ett par nya vinter ridstövlar, super sköna och varma o goa;) Sen var vi hos Linnea AR och käkade.
 
Nu på morgonen ska Alsning vaccineras sen ska vi hämta halmpellets på svenska foder.
 
Ikväll ska syrran träna  hoppning för Franck Kutcher och då tänker jag såklart hänga med och kolla:)
 
 

Stallet nu!

Väntar på mamma som ska komma hem från jobbet så att vi kan åka till stallet, idag blir det en tur i skogen tror jag, vi har ett ställe där vi kan träna hästarna på att gå i vatten. Just nu har det ju regnat så mycket att det är vatten nästan upp till magen på lilla W.
 
Vädret är bättre idag än igår då det blåste halv storm och var typ svinkallt.
Tur att lilla W fick på sig sitt varmaste goa täcke i söndags kväll.
 
 
När vi är klara i stallet så ska vi åka till Skövde och ev besöka Hööks och sen hälsa på hos goa Linnea Abdul Rahman.
 
 
I morgon är mamma ledig och vi ska in och vaccinera lilla Alsing (våran valp) innan det är dags för stallet. Syster ska träna för Franck Kuscher i morgon kväll så då blir det att hänga med och kolla. Man får inte träna för honom med B ponny för han tar bara D eller stora hästar men man kan ju alltid lära sig nåt genom att kolla på;)
 
 
 
 

Veckans BLOGG utsedd

Hn nja det blev visst inte veckans blogg utan Oktobers blogg eftersom jag var lite seg där...SORRY
 
Jag valde iaf att ta denna blogg eftersom hon liksom jag har ungponny, sen är ju hennes ponny faktiskt syster med "våran"  Lövvi (Power of Love)
 
Klicka på bilden för att kolla in bloggen!!!
 
 
 

Ny design på G

Om någon undrar varför bloggen ser ut som den gör för tillfäller så håller Denna bloggen på att göra en ny design till min ny/gamla blogg :P
 
man måste ju ändre helt och hållet när man startar upp nått nytt ;)
 
SOMMAR<3<3<3
 
 

Tjoho!

Som jag sa igår så hade jag ju ett mål med Winston som inte riktigt blev som jag tänkte, När jag gjorde bloggen så var det liksom meningen att jag skulle blogga om vägen fram till Ungponny SM och det är ju nu till helgen i Borås.
 
Jag hade massor av läsare i början och kom tillock med in på toplistan under nåra dagar där. Men sen var det några som börja skriva ganska taskiga saker och då var det inte lika roligt att blogga längre.
 
Så det blev liksom mindre och mindre, när jag la upp bilder och filmer från tävlingar och så så var det flera elaka komentarer och då kände jag att jag inte riktigt ville skriva nåt. När sen när det började krångla lite på tävlingar och vi inte litade på varann jag och W så bestämde jag att ligga lågt.
 
Nu tänker jag ändra lite, jag tänkte att mitt mål denna gången ska vara att visa min vardag, inga mål som att starta LA innan sommaren eller så utan att ha KUL med W och med bloggen.
 
Vad tror ni om det? Jag har ingen aning om hur många som kollar in bloggen dagligen men vet att ni är några stycken iaf;)
 
Det första jag kommer att göra med min NY/gamla blogg är att utse veckans blogg bland dem som anmält sig och det kommer upp senare idag ;)
 

LOV!

Lov denna veckan, chilla lite med datorn och vovven:)
 
Winston får vila idag, han var ju så duktig igår och jag passar på att bara va, vila lite jag me;)
 

Tillbaka på banan

Ni som vet lite och har följt min blogg från början vilket är typ ett år nu vet att jag hade som mål att satsa på ungponny SM med winston. 
Vi var ute oh tävlade en hel del i vintras och i våras, men i Juni hände det något. Han stannade och jag vågade inte lita på honom och han litade inte på mig. Det blev en ond Cirkel och vi bestämde att inte hoppa alls på ett bra tag. Vi la ner ungponny SM, det viktigaste är att det känns bra för honom.
Om jag hade haft en ponny som redan gått högre klasser så hade jag också vart med och fajtats där uppe, men nu har jag Winston, en 5 åring som är så superfin och det är han jag vill ha och kan vänta på att vi mognar tilsammans.
 
Istället har vi ridit dressyr och ridit i skogen hela sommaren. Vi har bara haft KUL ihop.
 
För några veckor sen så började vi så smått hoppa lite på träning och igår var vi anmälda till en Pay and Jump.
 
För första gången på typ 5 månader eller nåt så hoppade vi en bana igen, ok bara 50 cm men vi har bestämt att inte stressa fram nåt denna gången utan bara ha roligt och sen öka på.
 
Han var supertaggad igår och hoppade två superfina rundor, han bjöd som attan och det kändes verkligen bra, mycket bättre än det gjort nån gång.
 
Winston är bara 5 år!!! Han har minst 15 år på sig att bli superhopp ponnyn. Jag är ju bara 11 år så vi hinner!!
 
Film från igår inte bästa kvaliten men ändå;)
 
 
 
 
 

2012..

                                                skolfotot 2012..
 
 
 
 
                                   

älgjakt..

Nu pågår det älgjakt i södra sverige så det gäller att man som ryttare och häst
 
syns om man rider ute i skogen.    
         

Två att hålla igång

 igång
Igår var det faktiskt helt ok väder, lita kallt men annars fint.  Började med att rida Gina på banan, hon är ju under igångsättning så hon får gå ca 20-30 minuter. Sedan blev det Winstons tur. Red ut på honom  lång galopp på vallen. Mamma fick följa med på cyckeln för jag tycker det är läskigt nä alla jägarna ligger på pass överallt;P
 
 
bild 1:Golden Gina en Welsh e carolinas foxglove
bild 2: särkens Winstonockså Welsh e simberg hip hop
 
 

Söndag

Idag är det söndag och en riktig slappar morgon;) kallt som bare den är det ute med fast solen lyser. måste nog ta på mig vantar nu och ta fram vinterkläder:P
 
Längtar tillbaks till sommaren, värme sol och gott väder.
 
Idag blir det uteritt i skogen, kanske kan få mamma tilla att knäppa lite bilder, vad ska ni göra idag??
 
SOMMAR...
 

Slick godis

Winston är ju som de flesta andra ponnysar när det gäller godis, han älskar godis. Nackdelen är att han gärna blir lite nafsig av det. Nu har jag istället börjat ge han av en liten burk med slickgodis med lakrissmak som han älskar.
 
Han blir inte lika nafsig om han får det men man måste torka av nosen med en våt trasa efteråt för annars ser han ut att ha brunt läppstift;)
 
Det finns i olika smaker...
 
nån som provat
 

Loppis


Häst prylar

Har varit hos Lovisa Jakobsson och köpt lite ponny prylar som hennes ponny Beats ME inte längre använder.
 
Bland annat köpte jag bruna JW hopp skydd och en brun fårskinnspadd, massa täcken och chabrak:)
 
Superfina!!
 

Visst är han fin min lille buse;)

 

Veckans BLOGG!!


Träningen igår

Träningen igår gick riktigt bra. Vi hoppade serier, kändes som om winston var med mig liksom, han har bjudning mot hindrena och om jag bara håller hop han ännu mer så kommer det bli toppen. Nästa onsdag tränar vi på att hoppa bana.
 
Provade hopplatta på han igår, vi har letat länge efter hopplatta som passar och igår provade vi två. Den ena satt inte så bra för den var liksom för bred mellan frambenen. Han är ju inte så stor den lille plutten;)
Den andra jag provade satt mycket bättre.
 
Tyvärr glömde mamma kameran hemma så det blev ingen film, lägger upp en gammal istället ;)
 
 
 

veterinären kom!

Vi har ju en liten valp nu som heter Alsing, han och hans 11 syskon fick bli undersökta av veterinären Lotta för att kolla så att dem var friska och fina innan dom skulle flytta till sina nya hem.
 
De fick också vaxination och chipmärkning. En del av dom skkrek jätta mycket men inte våran han var sååå duktig :)
 

Träning

Som ni vet har jag inte bloggat så mycket om tävlingar osv eftersom jag inte har tävlat på länge. Anledningen är att Winston helt enkelt inte riktigt litade på mig och jag inte litade på han. Men nu har vi jobbat ihop oss under hela sommaren och i morgon ska vi hoppträna för första gången på flera månader.
Känner att det kanske kommer bli lite kuligare att blogga igen om man har nåt att berätta liksom:)
 
Återkommer i morn om hur träningen gick;P
 
 
 
 

RSS 2.0