Bra tävlingsdag!

Vi var ju på Gota i Mölltorp igår, hade ju en kvalrunda kvar att göra på W och det var nemas problemas, två blev det;) Helt ärligt, det var ju typ INGEN konkurrens på B ponnysarna den som vann hade tidsfel!! ja ja så kan det va Gota är ju en nybörjartävling och det passar ju våra ponnysar som bara är bäbisar ;=) Flisan VANN förklassen och fick tyvärr ett pet i grunden på lagklassen, korsgalopp ur svängen och då petade hon med bak. men nöjd iaf:=) Nu taggar vi Herrljunga på gräs den 1 Maj då ska jag hoppa avd A!!!

Gota cup på G

På lördag ska vi iväg och tävla lag gota cup, Winston är ju inte kvalad så jag startar avd B denna gången och hoppas på den kvalrunda som fattas;) hoppa kan han ju den lille hoppar ju LB på Pay and jump och LA på träning utan problem men han kan ju va lite tittig på nya ställen så vi får se;=) Film från Påskhoppet Läs mer om tävlingarna i vår på asslatjejerna.se dom har bättre uppdate än mig ;=) <

Programridning

Igår var jag på programridning, första gången för mig. Jag behöver träna på vägarna eftersom jag ofta slarvar lite så därför ska jag nu träna och kanske starta lite dressyr;=) sähär fina var vi ;)

RSS 2.0