Hej hej!

Jepp jag lever, men har ingen riktig blogg lust än, Det kvittar ju hur bra och långa inlägg man skriver så är det ju ett himla arbete att nå ut med bloggen för att få folk att läsa den. HM inte alla som har en syrra som länkar så man får 8000 besökare om dan utan att man egentligen skriver nåt speciellt ;)

Låter jag avis? Nja kanske lite för det hade ju varit roligt om man kunde nå ut till lite fler, annars känns det ju liksom meningslöst.

Man jag vet också att blogg lusten kommer tillbaks för det har den gjort förr .

I kväll är det hoppträning, sista hoppträningen på Värmagården sen blir det till att åka till backgården när vi ska träna.

I morgon ska syrran och carro tävla i herrljunga, jag följer med och kollar och fotar för jag får inte plats i trailern denna gången :P

Men på Tisdag drar jag till Skara på PJ med både My och Winston och nästa helg är det dags för Gota cup;)Helgen

I helgen var vi på tävling i Tidaholm. Jag startade en LD+5 och en LC+5, först var det meningen ag skulle gått min första LB med Winston men jag var inte helt nöjd med träningen senast så vi bestämde oss för att vänta.

Första klassen gick bra, ett stopp på 3 an men, jag satt kvar ;) ha stannar ju så tvärt så det är lätt att åka.

Andra klassen var jag supernöjd redan på framhoppningen, gjorde några riktigt fina hopp där och allt kändes super, men jag åkte av på sista hindret. Dels var det en lite knepig sväng och dels så vart han lite felställd så han kastade sig och jag drattade:S    ja j a sånt som händer jag tar på mig det.

 

Jag känner att det går framåt med små steg och det är det viktigasta, han är ingen lätt ponny att rida även om det ser ut så, dessutom bara  5år…

 

Hon som filmade missade några hinder i LC+5 ;)Jag VEEEET

Som jag sagt 100 ggr, jag har ingen energi till bloggning just nu.... Men ni kan läsa om stallet där jag står och en del om mig och Winston HÄR så länge;)

Jag kommer tillbax fortare än ni anar ...
Måndag

Blogg torkan håller i sig, händer ju inte så mycket just nu så det är liksom lite svårt att skriva om vad som händer. Får hitta andra saker istället.

Snart är det dags för lagtävling, det blir Gota cup, men Winston får juinte va med då han är för ung, så det får bli MY.  Hade vart lite kul att ha haft med Winston för han hade jag haft chans att vinna placeringar med;) men det han jag ju med MY med, bara jag får fram henne ;)  Hoppa det kan hon ju...


                                                                   MY OCH SYRRAN


Helt ärligt...

Jag är har sån himla blogg torka, vet inte riktigt vad jag ska blogga om liksom:(

Skolan och ridning är ju vad jag gör på dagarna.

Hoppträningen i Fredags gick väl sådär, vi hoppade massa titt hinder, men det var bara ett hinder som Winston tykte var super läskigt ;) så jag åkte av några ggr, har är så jälka stark nu och drar iväg med mig, orkar inte hålla han. Ska ju tävla på lördag så jag hoppas vi kan träna lite till innan.

Men men det är ju framåtbjidning jag vill ha, måste bara träna på halvhalter o ta tillbaks han. Idag red jag som vanligtbåde My och Winston, Winston fick gå på banan lita markarbete och My fick hoppa.

La upp ett räcke och det kändes så bra att jag höjde flera ggr, när jag bad mamma mäta sen så läg det på 98 cm, nästan 1 meter!!! Min kompis Emely filmade och här är ett klipp, då ligger hinderet på 85

Nu ska vi bara träna på att tävla också för det är ju det My har lite jobbigt med:)

Nu är det sängen som gäller... Natti


Måndag...NEJ!! Tisdag.

Då var det redan tisdag, kort vecka med andra ord;)  Känns sådär halv svårt att hitta saker att blogga om faktiskt, men kanske insperationen kommer om man liksom bara fortsätter.

Jag tänkte att jag skulle köra på den hiss eller diss för det går ju alltid hem;)Tänkte börja med de här cartago metallic bootsen som jag köpte ett par av på mässan. Jag köpte ett par silvriga i storlek S, men de var ju alldeles förstora för Winston.
Men så kom jag i kontakt med en bloggatjej som köpte för små till sin ponny så vi bytte!! visserligen fick jag istället ett par brons färgade men de blev gör snygga de med:)

SÅ HISS till dessa!!


Vad tycker ni?

Bland det värta jag vet är folk som gråter för att dom inte vinner!!!

Allså jag har vart ute på en hiiimla massa ponnytävlingar genom åren, innan jag tävlade själv tävlade ju min syrra och jag fick ju hänga på helt enkelt.

Jag uptäkte ganska snart att det finns flera typer av tävlings människor....

En typ som taggas av nederlag och som bara vill ut igen för att ta revanch

En typ av tävlingsmänniskor som gläds åt sina egna vinster men även åt andras framgångar.

En typ som helt enkelt blir arga, sura och gråter om de inte vinner!!!

Jag har sett flera ponnyryttare som vart utförbannade för att de kommit TVÅA!!!! VA!!!!

Blir såååå sur på folk som inte kan uppför sig.


själv är jag en sån som taggas av nederlag och slår bäst i underläge, VEM ÄR DU???


Sista dagen på lovet

Idag är det sista dagen på påsklovet och jag har inte varit i stallet, måndagar är stallfri dag och jag brukar träna fotboll men det är ingen fortbollsträning idag.

Istället har jag hängt med en kompis hela dan vilket är rätt kul att göra:)

Jag har ju som ni märkt haft en blogg paus under lovet och det var välbehövligt kan jag lova.

Men i morgon är det nya tag...


Tävlingen i helgen

Nu kommer lite referat från helgens tävling i Ulricehamn. Vi fick gå upp kl 4 på morgonen för att hinna i tid till första start som var kl 8.00 och gissa vem som startade som nr 1? JAG så klart:P

Jag hade med mig Både My och Winston och det var bara 9 hästar emellan så det blev väldigt stressigt.

Första klassen var en LD+5 och jag fick smaka på gruset två gånger ;) My stannade tvärt på en vit grind och jag satt lite för långt framme så jag dök.

Winston stannar ju aldrig på hinder, men han ser ju spöken ibland och det gjprde han denna gången så jag flög.

OK tänkte jag ingen ide o mesa utan bara kämpa hårdare.

I andra klassen var det en LC A stil och jag skärpte till mig ordentligt och hade Winston där han skulle va, han spranf förbi 5an, mitt fel jag var inte med där... annars gick det fin fint. Fick hela 10 på min sits och 52 poäng vilket hade räkt till en tredje plats om jag inte fått 4 fel....men jag var suuuuper nöjd ändå.

My tryckte jag på ordentligt i LC men hon stannade tyvärr ut sig på 5an, menhoppade iaf hindret innan vi gick ut så denna gången VANN hon inte vilket jag var jätte nöjd med.

Jag lär mig mer för varje tävling och Winston får mer o mer rutin, nu är vi anmälda till Tidaholm LOK/REG och vi ska starta vår första LB...ha ha undrar jag hur det ska gå ;)


Film på WINSTON som CAROLINA har filmat


Back to life

Hej! Tänker inte förklara mig, jag har helt enkelt haft lov från skolan och från bloggen :) men nu är jag på g igen. Bloggen är ju bara en kul grej som man kanske får ta lite ledigtf rån ibland ;). Det har ku som sagt vart lov och massa kul. En tävling i Ulricehamn har jag också hunnit med. Just nu bloggar jag från mobilen så Det kommer mer från tävlingen senare:) chillar med sister nu.....


Hemma

Jaha, en heldag med Ingrid,Linnea, Linus,Hugo , William , Märta o Felicia.... As roligt har vi haft länge sen man skrattat så ;). Kort på en av påfåglarna blev det...


Solig dag

Supermysig dag med Goa vänner:)


Seg uppdatering;)

Å jag vet att det var rätt dåligt igår och veckans blogg kom aldrig upp so den skulle. Hade så as ont i huvet går när jag kom hem helt enkelt. Idag ska jag hälsa på hos några kompisar som jag inte sett på länge , men jag kommer
mobilblogga idag för att se om det funkar:) veckans blogg kommer ut i kväll istället:)


Veckans blogg avgörs idag så sista chansen!!

Glöm inte att anmäla dig till Veckans blogg!!!


Allt du behöver göra är att skriva JAG ÄR MED! antingen HÄR eller i detta inlägg!!

Vill du ha extra lotter så finns det flera valmöjligheter nedan:

* Följ mig på Bloglovin

* Lägg in bilden nedan på din blogg och länka hit

uteritt med ASSLATJEJERNA

Nu har ju Winston fått gå på banan rätt mycket det senaste dagarna  så det var på sin plats med en härlig uteritt idag, rätt kallt var det iofs men jag pälsade på mig ordentligt och fick sällskap av asslatjejerna.


Jäddrar va pigg han var idag allså OMG o han gillar inte att hamna på efterkälken. Vi tog en rejäl runda på assfaltsvägen idag förbi samhället och där fanns det massor att kolla på;)

Vi red förbi andra hästar, arga skällande hundar, blåsande plast skynken, brevlådor, koner, farthinder i metall typ, en grävmaskin och söta små kalvar.

Ha ha miljö träning på hög nivå, men det gick bra:)

När vi kom tillbaka red jag MY kort på banan för sen började det först hagla och sen snöa och blåsa halv storm.

Lovade en lite film och den kommer HÄR....


SVAR på FRÅGESTUND

Det blev en mini mini frågestund men här är iaf svaren:)


Söndag!

Jaeep! Då var det söndag morgon, men det gör inget för nästa vecka är det ju LOOOOOV!!

De enda tråkiga med lovveckan är att pappa ska åka till spanien på träningsläger :S men men han kanske han köper med nåt fint till mig;)

Idag blir det stallet hela eftermiddan, ska rida båda Winston och MY,kanske kan bli nån film ;) och lite bilder från dan. Vill ni kanske ha en rundvandring på gården ???RSS 2.0