Söndag

Igår så var vi iväg på Frank Kutcher banträning, det var min syster som hoppade bara för han tar inga B ponnysar utan bara D eller storhäst. Mats, som är tyras man filmade allas ritter och så åkte vi hem till dem på kvällen sen och kollade på filmerna och käkade god mat :) I dag så är det pay and jump som gäller och jag tar med mig Winton, ska försöka få mamms o filma, och lägger upp här sen beroende på hur det går;) ha en bra dag allihop

Nutid

Det är inte lätt att hinna med allt man vill hinna med;) Först kommer ju skolan, läxor, stallet, kompisar och sist bloggen tyvärr:/ Sen jul har jag börjat få fason på Winston, han är pigg som attan nu och drar på hinder. Min plan nu är att ints stressa hoonom och istället ta det som det kommer. I helgen som var hade klubben ordnat en träningshelg med Emma Emanuelsson som var riktigt bra och nu på söndag blir det pay and jump:) Mitt nya rum och jag fick i julklapp (gammla rumet som blev renoverat) VAD TYCKS???

ponnyakuten:)

idag börjar ponnyakuten kl kvart över 7 asså ni måste se det en jag känner är med på det och han heter linus. så om ni gillar hästar så ska ni skälvklart titta på det men även om ni inte gillar hästar borde ni se på det pogramet för det är super bra så se gärna på det. för er som inte vet vad det handlar om så handlar det om en person som löser problem han heter tobbe larsson om ni vet vem han är alltså. :) men jag tror nog att ni vet vad ponnyakuten är och vem tobbe larsson är. jag ser fram emot att titta på linus och hans gulliga grynet som är hans häst.

dålig uppdatering jag vet:)

    asså jag vet att jag inte har haft särskilt bra uppdatering det sista men jag har faktiskt inte haft tid sorry:(
                                                      jag och winston ett ridpass i snön:)

RSS 2.0