Gästbloggningen!!

Hej allihopa här på Emilias blogg!

 

Vi som gästbloggar är Liza och Moa Morrison från http://teammorrison.blogg.se/.

Vi är två stycken systrar som driver denna hästblogg som framförallt handlar om oss och våra unghästar, men även om annat som händer inom hästvärdlen, utrustning och massor av annat.

 

Jag, Liza är en postiv och ganska busig tjej på snart 22 år som äger en P.R.E korsning på snart 3 år som heter Enduro Lux N men kallas för Duro, som jag med hjälp av Moa ska försöka utbilda och tävla en hel del i framtiden med. Jag har även en blandrashund på 2 år som heter Elvis, som är en rikitg kjelgris och tror att han är pytteliten fast han egentligen är ganska stor. 

 

Jag, Moa är knasig tjej på snart 18 år som även jag har en P.R.E korsning på snart 2 år som heter Sonero, som jag med hjälp av Liza ska rida in och utbilda för att i framtiden kanske komma ut på tävlingsbanan. Jag går nu sista året på hästutbildningen på Jällagymnasiet och ska bli hästskötare och hovslagare när jag är klar.

 

Vi har båda ett stort hästintresse och jobbar båda med hästar och kommer nog att göra det även i framtiden, vi har haft häst i stort sett hela vårt liv och kommer från en familj med hästintresse.

Innan har vi båda tävlat en hel del hopping och hållt på med Islandshästar.

 

På vår blogg kan ni läsa om te x utrustning, tips, titta på filmer och foton på våra hästar, ta del av våra åsikter och tankar, få en titt i vår garderob och mycket mycket mer.

 

Tack för oss!

 

 


Kommentarer
Postat av: Amanda

Tack detsamma :)

2012-03-06 @ 21:14:54
URL: http://aamandaaslife.blogg.se/
Postat av: Anonym

sv: härligt!



Planer för veckan?:)

2012-03-06 @ 22:05:03
URL: http://xxmickisxx.blogg.se/
Postat av: linora

SVAR: Jag har haft en bra dag, du då? :D

2012-03-06 @ 22:29:11
URL: http://linoraas.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0